Установка ПВМ Т-40 на трактор ЮМЗ

    В наш час трактори марки ЮМЗ є технікою високої потужності та широкого функціоналу. Цей транспорт успішно застосовується у багатьох сферах життєдіяльності. При цьому навіть у цих універсальних і перевірених часом агрегатів є технічні нюанси, які необхідно вдосконалити в процесі роботи. Правильна модернізація техніки дозволить повністю позбутися неполадок, що зробить трактор ПМЗ надійним, збільшить його потужність, швидкість, додасть стабільності у процесі функціонування. Установка мосту Т-40 на ПМЗ стане чудовим технічним рішенням для власника техніки.

    Сам процес встановлення переднього ведучого мосту не надто складний. Це необхідно зробити в тому випадку, коли вимоги та очікування від продуктивності сільськогосподарських машин досить високі. Ті фахівці, що хочуть отримати потужнішу, якіснішу та надійнішу техніку, яка може легко та швидко впоратися з поставленими обсягами робіт, з використанням цієї деталі зможуть здійснити бажане.

    Наша компанія має завжди в наявності усі запчастини. Вони виготовлені з високоякісних матеріалів, які пройшли основні виробничі етапи і тепер здатні значно покращити функціонал агрегату. У нашому каталозі зібрані укомплектовані та готові для експлуатації роздатки, інші технічні конструкції. Постійно наявні всі необхідні для модернізації та ремонту додаткові та запасні елементи, що забезпечують функціонування конструкцій на той випадок, якщо їх слід замінити в результаті старіння.

Пристрій ПВМ Т–40 та його функціонал

    Ведучий передній міст для трактора типу Т-40 призначений для суттєвого покращення рівня тяги, значного підвищення показників багатофункціональності, прохідності техніки на складних ділянках землі, в умовах повного бездоріжжя. Конструкція мосту з переднім приводом складається з основних деталей:

  • головної передачі чи редуктора;
  • диференціал;
  • коробки роздавальної;
  • кінцевої передачі;
  • підвіски.

Які запчастини потрібні для переобладнання трактора ЮМЗ

    Для того, щоб зробити професійне вдосконалення та переобладнання тракторної техніки ЮМЗ, для переднього мосту необхідно придбати спеціальні комплектуючі та елементи, що відрізнятимуться своєю надійністю та високими якісними характеристиками. В інтернет-магазині представлені деталі, необхідні під час модернізації. Запчастини оригінальних виробників можуть забезпечити довговічність техніки. Щоб забезпечити злагоджену роботу, необхідно зібрати комплект запчастин, що складається з:

  • укомплектованої роздавальної коробки;
  • шестерні підставної;
  • переднього моста у комплектації;
  • валу карданного;
  • опори проміжної;
  • кілець;
  • болтів.

Порядок установки ПВМ Т-40 на техніку ЮМЗ

    Установка ПВМ Т-40 на тракторну техніку проводиться відповідно до розробленої інструкції. Купити всі необхідні запасні частини можна як окремо, так і в повній комплектації. Купівля зібраного комплекту дає гарантії повної сумісності деталей, а значить, забезпечить економію часу в процесі монтажу, адже підбирати та підганяти їх немає необхідності.

Які переваги дає переобладнання трактора ЮМЗ-6 під передній ведучий міст

    Цей варіант модернізації техніки, що застосовується в сільському господарстві, дозволяє без істотних фінансових вкладень перетворити морально та технічно застарілий варіант на більш сучасну та універсальну модель з відмінними можливостями. Встановивши пвм на трактор юмз, техніка отримує кілька важливих, додаткових характеристик:

  • при збільшенні навантаження у рази покращуються показники тягової сили та прохідності;
  • стає кращою маневреність, спрощуються процеси роботи, управління з огляду на можливості проведення блокування ПВМ на будь-якій швидкості;
  • суттєво підвищується рівень зносостійкості конструкцій, деталей чи механізмів.

    Всі ці переваги дозволяють скоротити витрати на ремонтні роботи, швидко визначати причини поломок, зменшити витрати палива, при цьому експлуатація трактора стає простою і досить комфортною, безпечною та продуктивнішою. Це суттєво розширює спектр функціональних та технічних можливостей моделі. Як демонструє тестування ПВМ Т-40, встановлене на техніку ЮМЗ, застосування додаткових деталей у рази збільшує тягові зусилля, що може знадобитися в режимі роботи на складних ділянках ґрунту або за несприятливих погодних умов.